Проследяване на пратка
посредством GPS тракер

За проследяване на пратки е необходимо да ви предоставим КОД ЗА ДОСТЪП. Код за проследяване на пратка можете да получите, като в страницата с контакти изпишете думата КОД в полето за съобщение.

Проследяване 24 часа в денонощието

ИЗИСКАЙ КОД

Важно: Код за проследяване на пратки имат право да получават само активни клиенти на фирма „Сириус Ел ТрансЕООД.

Товарът ви е в сигурни ръце!

Фирма „Сириус Ел ТрансЕООД е базирана в град Кърджали и стартира своята дейност в началото на 2013 година. След реализиране на проекта за създаване на транспортна фирма, която да задоволи нуждата от транспортиране на увеличаващият се обем от товари, успяхме за обновим и оптимизираме автопарка, като в момента разполагаме с тежкотоварни камиони за превоз на товари до 24 тона. На този етап можем да гарантираме сигурен и експресен транспорт (до 2 тона или 6 европалета) от и до всяка държава членка на Европейския съюз. Сигурността за доставка на всеки товар се гарантира от опитните ни професионални шофьори и модерната система за проследяване (GPS), с която е оборудван всеки камион. При заявка всеки наш клиент може да получи достъп за проследяване на товара в реално време, което ни нарежда крачка пред конкурентните фирми в страната.

Статистика за 2015 година

355
курса
2479
тона товар
9
нови клиента
1542
часа на път

Мисия на фирмата

Димитър Накев

Сириус Ел ТрансЕООД

Разгледай услугите
Изпрати запитване

Здравейте, казвам се Димитър Накев и съм основател на фирма „Сириус Ел ТрансЕООД. Мисията на фирмата, която управлявам е да бъдем полезен партньор в областта на спедицията и логистиката, изграждайки дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, партньори и доставчици, базирани на доверие и сътрудничество, да формираме организационна и управленска култура, основана на ценности, като успоредно с това подпомагаме развитието на българската икономика и конкурентоспособност.

Вниманието ни е насочено към всички фирми и организации от производствения, търговския, обществения и държавен сектор, както и към частни лица, които имат потребност от услуги по транспортиране и складиране на малки и големи пратки в страната и до всяка държава разположена на територията на Европейския съюз.

Мнения на наши клиенти

  Здравейте, желая да изкажа удовлетворението и симпатиите си към професионално извършените от „Сириус Ел ТрансЕООД спедиторски услуги. Фирмата, в която съм мениджър по транспорта, изпита определени трудности с една изключително важна пратка до Чехия. След кратък телефонен разговор с управителя на „Сириус Ел ТрансЕООД стана ясно, че нещата се поемат от отговорни професионалисти, а след 3 дни пратката беше на уговореното място и в уреченото време. Искам да изкажа благодарността си към екипа на фирмата и също така, ще ги препоръчам на всички колеги и партньори в страната.

Рангел Пенчев „Гарант Комерс“ АД